De conflixers in een notendop

Zit je met een probleem dat maar niet opgelost raakt? Ervaar je spanningen met vrienden die dreigen uit de hand te lopen? Zit het je dwars dat er iemand uit je omgeving pest of gepest wordt, maar durf je zelf niets te ondernemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

‘Het is ok om hulp te vragen!’ Deze slogan omvat volledig waar wij voor staan: de Conflixers is een hechte groep van geëngageerde leerlingen uit verschillende schooljaren. Het is onze missie om het welzijn van onze medeleerlingen enerzijds te herstellen door een gerichte individuele aanpak en het anderzijds te stimuleren door het organiseren van algemene feelgood-activiteiten tijdens de pauzes.

Wij hebben allemaal een specifieke opleiding gekregen om je zo goed mogelijk bij te staan in onder andere volgende situaties: conflicten over vriendschappen, beledigingen en roddels, vooroordelen, korte uitsluitingen bij een spel of bij het uitvoeren van een taak, misverstanden of grappen die uit de hand lopen, plagerijen, problemen die je thuis hebt of waar je niet mee durft aankloppen bij leerkrachten, …

Ons team wordt bijgestaan door vier enthousiaste begeleiders die jullie eveneens een warm hart toedragen: mevrouw Brigit Pille, mevrouw Emmy Michiels, mevrouw Freya Van den Driessche en mevrouw Sarah Itterbeek.

Onze activiteiten
Contacteer ons!

Wij zijn er om jou steeds te helpen en dragen onze bereidheid tot gesprek graag uit via onze bordeaux trui. Spreek tijdens een pauze dus gerust een Conflixer met een bordeaux trui aan om een probleemsituatie te melden. Wees zeker niet bang, integendeel: wij lopen net opzettelijk met dit kledingstuk rond in de hoop jou te kunnen bijstaan!

Is er iemand uit onze ledengroep die je specifiek wil contacteren om je verhaal te doen? Schrijf hem of haar gerust een mailtje om iets in vertrouwen te melden.

Heb je een luisterend oor en wil je graag anderen helpen? Schuilt er in jou een heuse organisator van allerlei schoolactiviteiten? Kom dan zeker ons team versterken als moderator bij conflicten of als event manager! Spreek zeker iemand uit onze groep aan of stuur een mailtje naar onze begeleiders en we verwelkomen je graag als nieuwe Conflixer!